Belöningssystemet

När det är dags att redovisa intjänade belöningspoäng meddelar Yvonne detta på vår Facebook-sida. Du mailar dina aktuella belöningspoäng till Yvonne Om du inte har redovisat dina poäng kan du heller inte använda dom för inköp.

Det är dags att redovisa intjänade poäng för perioden 1/5-31/10. Maila dina poäng till Yvonne senast 30/11-17.

Kungsbacka BHK’s belöningssystem har arbetats om. Läs de nya reglerna!
De nya reglerna gäller från och med nu och för intjänade poäng från det gamla systemet inte skall försvinna krävs att du gör en sammanställning och skickar till Yvonne Lengfelt. Det går också att skriva en lapp och lämna till henne.
Belöningspremien kan plockas ut i form av klubbkläder/utrustning. Men också för att tas ut i form av avgift till något av Kungsbacka BHK’s arrangemang så som kurs, föreläsning eller tävlingsavgift.
Vill du använda dina belöningspoäng klicka här!

Kungsbacka Brukshundklubb