Aktuella Hundkurser

Här finner du aktuella kurser på Kungsbacka Brukshundklubb. Finns inte det som du letar efter här så kan du skicka en intresseanmälan på vad för kurser du är intresserad av till utbildning@kungsbackabhk.se så sätter vi upp dig på en intresselista.

Intresselistan ger dig bara information om det som du är intresserad av och är varken bindande eller någon form av anmälan. Skulle en kurs som du är intresserad av komma så skickas det ut ett mail till alla er som finns på intresselistan för just den kursen.

Som en extra bonus så får du även annan rolig information om vad som händer på klubben. Skulle du vilja avsäga dig från listan eller vill du ändra dina val så kan du göra detta via en länk längst ner på utskicket som du får från oss.

Viktig information:

För att gå en kurs på Kungsbacka Brukshundklubb måste du vara medlem. Medlem blir du genom att betala in medlemsavgiften, 585 kr, samtidigt som kursavgiften. Du kan läsa mer om att vara medlem på vår medlemssida.

Kurs och eventuell medlemsavgift betalas in på plusgiro 29 45 34-3 där du skriver ditt namn, personnummer och vilken kurs som du betalar för. Eftersom vi inte har någon funktion som säger stopp (ännu) när kursen är full så tillämpar vi först till kvarn.

Kommer du med på kursen så får du en bekräftelse från oss och först då betalar du in på vårat plusgiro. All betalning måste vara gjord senast 14 dagar innan kursstart annars riskerar du att din plats går till någon annan.

OBS!
Ta med och visa upp hundens vaccinationsintyg första gången du deltar på kursen.


VALPKURS start 20/8-18

Tillsammans med den erfarne hundinstruktören Göran Lindqvist på Kungsbacka Brukshundsklubb erbjuds du att gå valpkurs på måndagar 18.30 – 20.30. På schemat står bl.a. Kontakt, Lös hund, Stanna kvar, Relation, Sitt, Ligg, Gå fint, Hunden och lagen, Hundens hälsa, Inkallning och Nosarbete.

Kurs: Valpkurs
Kursledare namn: Göran Lindqvist
Kursstart: 2018-08-20
Ålder: 3-6 månader vid kursstart
Alla raser och blandraser välkomna.
Veckodag: Måndagar
Klockslag: 18.30 – 20.30
Antal kurstillfällen: 7
Plats: Kungsbacka Brukshundklubb
Antal deltagare: 6
Kursdatum: 20/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10
Förkunskapskrav: Inga

Pris 1200:-

Anmälan sker här på studiefrämjandets hemsida och inbetalning till kursen sker till Kungsbacka Brukshundklubb.
OBS! Läs viktig information här ovan innan du betalar kursen!


Välkomna på kurs till Kungsbacka brukshundsklubb!

Utbildningssektionen
Christer Johansson